Gulvafslibning og sæbebehandling kan anbefales såfremt man ønsker et naturligt og lyst trægulv

Dog kan det sæbebehandlede gulv holdes pænt, hvis det vaskes ofte og plejes rigtigt. Vi har fokus på kvaliteten, og vi garanterer, at vi kan forvandle dine slidt gulve til nogle, der ser helt nye ud. Om det er lakering, lud, oliebehandling eller andet, så får trægulvet den rigtige behandling.

Lad dit gamle, ujævne og slidte trægulv får en kærlig hånd hos os

Er dit gulv gammelt, ujævnt eller slidt, trænger det ofte til en gulvafhøvling. Vi tilbyder blandt andet lakbehandlinger, som giver et flot look samtidigt med at det er holdbart, da vi bruger de bedste to-komponent vandbaserede lakker. Vi sikrer at give en grundig rådgivning om den efterfølgende vedligeholdelse af det færdigbehandlede gulv.

Lad gulvets udseende få et face-lift

Hos os rådgiver og vejleder vi dig, så dit gulv får den helt rigtige behandling. Det er gulvets art og dine ønsker til gulvets udseende, som er afgørende for, hvilken type behandling vi giver dit gulv. Vi udfører altid vores arbejde med en faglig stolthed og kvaliteten er altid i top.

Vi opfrisker og forvandler gamle trægulve

På den måde kan man give trappen et opfriskende pust, så man er fri for at skulle investere i en helt ny trappeløsning. Sæben danner sammen med kalken i vandet et beskyttende lag i og ovenpå trægulvet. Vi har vores kundekreds i omegnen mellem København og Amager, men vi har hjulpet kunder i hele region Midt- og Sydsjælland.

  • Gulvgalleri
  • Gulvbutik
  • Gulvvirksomhed
  • Gulvsnedkeri
  • Gulvværksted

Lad os hjælpe dig med at få træets rette lød tilbage

Snavs og daglig slidtage sætter sine spor i dine trægulve. På den måde hjælper vi dig på vej med at sikre dit gulvs holdbarhed. Her kan du drage nytte af vores ekspertise og store erfaring, og vi vejleder og rådgiver i de forskellige valg, således at du får lige præcis det gulv, du ønsker.

“I tilfælde hvor en gulvafslibning ikke er nok til at skabe en korrekt overflade, må der anvendes en gulvafhøvling”, citat Den Bette Gulvmand

Ønsker du en grundig efterbehandling af dine trægulve?

De produkter som vi levere SKAL være, og er i topklasse. Vi giver naturligvis alle bearbejdede gulve en grundig efterbehandling, således at de er i stand til at holde længere og ser bedre ud. Ludbehandling trægulve bevarer den lyse farve i nåletræ, ask, bøg mv. Kommer der ridser eller mærker er de nemme at slibe og oliere.

Massive træbrædder giver mange muligheder for overflade

Trægulve findes i mange afskygninger lige fra massive træbrædder til parket, lamel og laminat. Vi har gennem en lang årrække leveret flotte gulve til både nybyg, tilbygninger og renoveringer. Der må altid forventes at når der arbejdes med afslibning af trægulve at der kan forekomme støv.

Vi foretager altid en grundig go sirlig gulvafslibning

Slibning af trægulve og efterfølgende efterbehandling giver et nyt gulv og sikrer modstandsdygtighed i gulvets overflade. Giv dit gulv nyt liv med en grundig gulvafslibning. Lakeringen er ligeledes vandafvisende, hvilket gør overfladen nem at holde ren og vedligeholde, ligesom gulvet bliver mere modstandsdygtigt over for slid og snavs.

Hvilken gulvservice kan du ønske dig?

Vi har leveret et komplet udvalg af serviceydelser og har i denne periode opbygget et misundelsesværdigt ry i hele Danmark pga vores konkurencedygtige priser. Og får trægulvets overflade til at virke blød og behagelig.

Vedligeholdelse af gamle og slidte trægulve tilbydes

Vedligeholdelse er naturligvis uundgåelig. Som regel skal gulvet have plejeolie to til tre gang årligt, alt efter hvor meget det bruges. Service er en forankret del af vores DNA, så du vil altid blive mødt af en serviceminded gulvspecialist, der er til for at hjælpe dig i mål med dit projekt. Vedligeholdelse af lud/sæbebehandlet gulv.

Få vurderet muligheden for afslibning og efterbehandling af dine trægulve

Og dette kan være utrolig svært da det er en vurderingssag. ?Til gengæld har en rids i et lakbehandlet gulv ikke mulighed for at ”rejse” sig igen, som det er tilfældet ved de andre gulvbehandlinger. Når vi er færdige med vedligeholdelsen, rådgiver vi dig om, hvordan du bedst muligt selv holder gulvet pænt fremover. ?

Ønsker du træplanker fra Junckers?

Det har mange af vores kunder set og det er en af grundene til at kundekredsen og netværket vokser støt. De massive træplanker fra Junckers giver et unikt og stilrent udtryk, alt imens vinyl- eller korkgulve er yderst funktionelle og kræver meget lidt vedligeholdelse.

Få en vurdring af dine trægulve her hos os

Vi kommer gerne ud og kigger på bordpladen, for på den måde at kunne vurdere, hvordan vi bedst muligt kan slibe overfladen, så den ser præsentabel ud igen. Resultatet bliver et stærkt og blødt gulv.

Benyt altid os – din solide gulvpartner

Vi møder til aftalt tid, og så er vi naturligvis også færdig til tiden. Vi er professionelle fagfolk, som alle har stor erfaring inden for vores fag, og vi vægter kvaliteten af vores arbejde højere end noget andet. Nogle forsøger at klare gulvafslibning og behandling på egen hånd.

Leave a Reply